Våra tjänster

Vi på Ventilationsfixarna är specialiserade på försäljning och installation av värmepumpar, men vi erbjuder även andra tjänster och produkter. Dessutom servar vi befintliga värmepumpar och kylsystem.

Vi erbjuder även tjänster inom ventilation och AC, där vi kan rekommendera hållbara och energieffektiva produkter, installera dem korrekt samt tillhandahålla professionellt underhåll av ventilationssystem.

Våra installatörer är certifierade för arbete med kylsystem i alla storlekar och varianter. Det betyder att vi bland annat får genomföra regelbundna läckagekontroller och göra ingrepp i befintliga kylsystem.

I samband med besiktning erbjuder vi förebyggande service – en övergripande kontroll av systemets funktion och skicket på de mest vitala delarna. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om våra tjänster.

Vi vänder oss till såväl privatpersoner som företag i Uppsalaområdet.

värmepump uppsala

ROT-avdrag för privatpersoner

När du som privatperson anlitar oss för exempelvis installation av en värmepump i Uppsala går det utmärkt att utnyttja ROT-avdraget. Det innebär att du får en skatterabatt om upp till 50 000 kr/år. Avdraget gäller inte material och produkter, utan arbetskostnad, men kan ändå innebära en ordentlig besparing. Här kan du läsa mer om hur det fungerar.

Välkommen att kontakta oss för mer information och kostnadsfri offert